Wednesday, May 9, 2012

MARA ~


Teruja ! Takut ! Excited !
Macam-macam perasaan yang awa rasa masa duk umah sewa kat KL nie.. Biasala, first time awa duk umah sewa sendiri, kenala survive and be independent..hehe.. sgt kelakar.. 


 Kat sini ada dua orang pelajar praktikal dr GEMS Mersing gak.. sorang laki, sorang perempuan.. Yang lelaki namanya Fithri, sebaya awa dan yang perempuan namanya kak Farah, tua setahun dari awa. Diorang baru masuk sini dalam 3 minggu. Banyak gak la yang diorang ajar kitorang kat sini..

Hari nie, hari ketiga awa praktikal kat HQ, MARA.. Masa hari pertama awa masuk sini, sangat la cuak.sebab MARA nie kan company besar dan hari pertama tu la awa wat silap. memang memalukan.. benda simple tp tu pon leh silap...huhu..pe-pe pon, selama 3 hari nie, xbanyak sangat kerja yang awa dah wat just key in data je tp assignment berlambak la..huhu.. tengah menunggu untuk seperate dlm department masing-masing.. xtau lagi dapat mana.. >.<"

kat sini, susah sangat nak men fb..internet ada tp MARA block fb..kat umah plak xde tenet..so, memang lepas nie fb awa terkubur la..huhu..

hope, banyak pengalaman yang dapat kat sini.. amin